Alfa Plam

A.D. ÔÇťAlfa PlamÔÇŁ spada u red najve─çih proizvo─Ĺa─Źa grejnih aparata u zemlji i jedan je od najve─çih izvoznika ovih proizvoda u zemlji, s obzirom da najve─çi deo svojih proizvoda plasira na inostrana tr┼żi┼íta.

Opširnije

Beretta

Istorija Berete po─Źinje 1950. kad se dotada┼ínji proizvodni program pro┼íiruje na oblast termotehnike. Baziran na tehnologiji know-how 1969. "Beretta" kre─çe sa proizvodnjom stabilnih kotlova na kerozin i gas. 1973. je slede─ça izuzetno bitna godina jer se ra─Ĺa strate┼íki proizvod - zidni gasni kotao.

Opširnije

Buderus

Sedi┼íte Buderusa nalazi se u Londonderiju, kod Nju Hemp┼íira, 50 milja severno od Bostona u Masa─Źusetsu. Pored izuzetnog edukativnog i distributivnog centra u Nju Hemp┼íiru, kompanija se mo┼że pohvaliti i ┼íirokom mre┼żom poslovnih partnera kako bi odgovorila na veliku tra┼żnju za svojim proizvodima na tr┼żi┼ítu Severne Amerike.

Opširnije

Centrometal

Osnovna misao vodilja fabrike ÔÇťCentrometalÔÇŁ su kvalitetan proizvod, efikasno kori┼í─çenje energije, za┼ítita okoline i, iznad svega, zadovoljan kupac. Ova filozofija prisutna je od razvoja, proizvodnje, kori┼í─çenja i odr┼żavanja proizvoda, pa do edukacije zaposlenih i saradnika kompanije.

Opširnije

Ekopan DM

Ekopan DM je firma sa tradicijom od 15 godina koja je tokom ovog perioda izvela preko 5000 uspe┼ínih radova. Pokazatelj kvaliteta jeste i garantni rok ponu─Ĺenih i ugra─Ĺenih artikala definisan od strane prozvo─Ĺa─Źa kao i na┼ía garancija za izvedene radove u trajanju od 5 godina.

Opširnije

Ekopan plus

ÔÇŁEkopan plusÔÇŁ je firma koja se bavi centralnim grejanjem ve─ç vi┼íe od 20 godina i nudi stru─Źnu uslugu utemeljenu na iskustvu, ┼íirok asortiman proizvoda visokog kvaliteta kao i ekipu eksperata koja sve elemente stavlja na pravo mesto uz maksimalnu u┼ítedu prostora i sredstava.

Opširnije

ESBE

Kompanija ESBE proizvodi, razvija i prodaje cevi i aktivatore za kontrolu vodenih sistema za centralno grejanje i upotrebu ku─çnih bojlera.

Opširnije

Faral Spa

Faral Spa je osnovan u Kampogalijano (Modena) 1966. godine, nakon prepoznavanja potrebe za radijatorima od aluminijumske legure, u vreme kada su se radijatori izra─Ĺivali samo od livenog gvo┼ż─Ĺa ili ─Źelika. Prednosti aluminijuma kao ┼íto su lako─ça, razli─Źitost upotrebe, niska termalna inercija, brzo osloba─Ĺanje toplote i konstantna u┼íteda novca, bile su odmah o─Źigledne, te je prvi aluminijumski radijator tada i napravljen.

Opširnije

Ferrero Rubinetteria

Zahvaljuju─çi svojoj visokoj profesionalnosti, iskustvu i neprestanom istra┼żivanju i modernizaciji, proizvodnja kompanije Ferrero Rubinetteria je najvi┼íeg kvaliteta ve─ç 45 godina.

Opširnije

Giacomini

GIACOMINI je jedan od najve─çih proizvodja─Źa armature za grejanje u svetu. U Giacomini-ju je zaposleno preko 1000 ljudi , a firma izvozi oko 80% svoje proizvodnje u preko 100 zemalja ┼íirom sveta. U svoje 4 proizvodne fabrike od preko 130 000 m2, Giacomini preradjuje oko 100 tona mesinga dnevno.

Opširnije

Global radijatori

GLOBAL proizvodi livene aluminijumske radijatore od 1971 godine i va┼żi za jednog od najistaknutijih proizvodja─Źa na Italijanskom i medjunarodnom tr┼żi┼ítu. Na┼ía proizvodnja pru┼ża visoki nivo kvaliteta, garancije, pouzdanosti i dugotrajnosti ┼íto nam omogu─çuje stalnu ekspanziju na svetskom tr┼żi┼ítu.

Opširnije

Heimeier

Sa svojim termostatskim ventilom HEIMEIER je u svetu zauzeo lidersku poziciju K glava je najbolje prodavana termoglava u svetu. U Nema─Źkoj, najve─çem svetskom tr┼żi┼ítu termostatskih ventila, od svih ugra─Ĺenih termostatskih ventila poslednjih godina gotovo svake sekunde je ugra─Ĺen vetil i glava dolaze iz HEIMEIER-a.

Opširnije

Henco

1965 je bila godina kad je Louis Hendrickx odlu─Źio da osnuje svoju kompaniju za proizvodnju pe─çi na gas (plin). Tri godine kasnije, osnovao je Dual steel column kompaniju radijatora. Proizvodnja je naglo rasla u to vreme. Kompanija je proizvodila 44 000 komada dnevno. 1976 odlu─Źio je da proizvodi jo┼í jednu vrstu proizvoda ÔÇô Henrad radijatore: 350 tona ─Źelika dnevno ili 70 000 godi┼ínje je bilo potrebno kako bi ispunili zahtevi tr┼żi┼íta. Kompanija je tada proizvodila 2 000 000 radijatora godi┼ínje.

Opširnije

HERZ

HERZ posluje u vi┼íe od 50 zemalja, u Evropi i daleko ┼íire, uklju─Źuju─çi Bliski Istok, Severnu i Ju┼żnu Ameriku, Japan i Novi Zeland. Razli─Źiti tehni─Źki zahtevi za grejne sisteme u razli─Źitim zemljama su uzeti u obzir u istra┼żiva─Źke i razvojne aktivnosti HERZ-a, kao uvek sve ve─çi zahtevi u pogledu esteike i industrijskog dizajna.

Opširnije

Nuova Imas

Nuova Imas je firma koja posluje od 1960 godine i bavi se proizvodnjom ─Źeli─Źnih panelnih radijatora. Nuova Imas posebnu pa┼żnju obra─ça na sve tehnolo┼íke novosti u domenu proizvodnje radijatora

Opširnije

BOSCH

BOSCH Grejna Tehnika, deo je najve─çe kompanije u Evropi za proizvodnju grejne tehnike, BOSCH Thermotechnik. U ponudi su zidni gasni kondenzacioni i konvencionalni kotlovi (11-720 kW), solarni sistemi, kotlovi na ─Źvrsto gorivo, toplotne pumpe, regulacija i ostala oprema.

Opširnije

Manros

Manros Italija je mala porodi─Źna kompanija. Nalazi se u Piacenzi u Italiji i od 1920 proizvodi merne instrumente. Posebno instrumente za merenje pritiska, temperature, merila za testiranje, i specijalne instrumente.

Opširnije

Pro Term

Kratka istorija - neprekidni rast Posle 17 godina uspe┼ínog poslovanja, Protherm zauzima gotovo 50% Slova─Źkog tr┼żi┼íta, i eksportuje svoje proizvode u 24 zemlje Evrope, Azije i Afrike. Kvalitetni evropski bojleri po povoljnoj ceni ─Źak i za lokalne kupce. ┼áirok asortiman gasnih i elektri─Źnih kotlova, gasnih pe─çi i kotlova na te─Źno gorivo.

Opširnije

Radijator in┼żenjering

"Radijator in┼żenjering" d.o.o. u poslovnom smislu je pravni naslednik zanatske radnje "Radijator" koja je osnovana 1991. godine, ─Źija je osnovna delatnost bila monta┼ża i odr┼żavanje centralnog grejanja ─Źime se i danas bavimo. Prvi toplovodni kotao na ─Źvrsto gorivo izradili smo 1985. godine.

Opširnije

TA

TA - svetski lider na tr┼żi┼ítu ru─Źnih balansnih ventila za toplovodno grejanje i sisteme za hla─Ĺenje TA proizvodi ventile i fiting ve─ç vi┼íe od 100 godina i sada je je prepoznatljiv kao svetski lider u Hidrauli─Źkom balansiranju. Mi smo obezbedili i u─Źvrstili na┼íu poziciju stalnim razvojem novih proizvoda i procesa. To se primenjuje u svakoj od nabavnih karika - od razvoja i projekta kroz proizvodnju do krajnjih Korisnika. Povratna informacija na┼íih Korisnika je klju─Ź uspeha.

Opširnije

Termomont

Preduze─çe "Termomont" iz ┼áimanovaca je osnovano 1986. godine kao prvo privatno preduze─çe u Sremu. Nakon vi┼íe od dvadeset godina postojanja, "Termomont" je moderna fabrika kotlova, grejne tehnike i solarne opreme, a u okviru proizvodnog kompleksa u ┼áimanovcima nalazi se i distributivni centar, odakle se najve─çim delom snabdeva tr┼żi┼íte Srbije.

Opširnije

Termorad Group

Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994. u Po┼żegi. Firma je u privatnom vlasni┼ítvu i raspola┼że sa ukupno 4000 m2 poslovnog i proizvodnog prostora gde radi 70 zaposlenih. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje vi┼íe od 250 modela, dele─çi se prema na─Źinu zagrevanja, polo┼żaju, mestu ugradnje, boji i zapremini.

Opširnije

Uponor

Pri─Źa o uspehu Uponora po─Źinje 1965 u Finskoj, sa jednom od prvih proizvodnji plasti─Źnih cevi na svetu, koja je bila jedan od pionira na tom podru─Źju. Od tada, koristili smo na┼íe iskustvo, znanje i kvalitet proizvoda da bi postali vode─ça kompanija na tr┼żi┼ítima mnogih zemalja ┼íirom sveta. Tim od preko 3,320 zaposlenih - Proizvodnja u 11 zemalja - Prodaja u vi┼íe od 100 zemalja - Uponorov neto prihod u 2009 - godini je 734 million Eura

Opširnije

Vaillant GmbH

Vaillant GmbH sa mati─Źnim sedi┼ítem u Remscheid-u, SR Nema─Źka, ubraja se u pionire me─Ĺu vode─çim preduze─çima iz podru─Źja tehnike grejanja u Evropi. Vaillant je jedini proizvo─Ĺa─Ź u Evropi koji nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripreme tople sanitarne vode koriste─çi sve energente: gas, ulje, struja, solarna energija i u budu─çnosti vodonik.

Opširnije

Varem

Varem s.p.a. je jedan od najve─çih svetskih proizvodja─Źa ekspanzionih posuda za vodu i grejanje, sa preko 30 godina iskustva u proizvodnji. Varem svojim proizvodima snabdeva Italiju, EUiostale dr┼żave ┼íirom sveta. Varem takodje proizvodi gumene membrane, srce ekspanzione posude i gumene smese te totalno kontroli┼íe proizvodnju glavnih komponenata posude.

Opširnije

Viega

Viega je jedna od vodec╠üih kompanija u oblasti vodovoda i grejanja. Sa me─Ĺunarodnom radnom snagom od cca. 3000 , Viega je sada jedan od vodec╠üih svetskih dobavlja─Źa sistema za proizvode u vodovodnom sektoru . Paleta proizvoda obuhvata oko 16.000 artikala ,

Wilo

Ime Wilo ┼íirom sveta predstavlja sinonim tradicije prvoklasnog nema─Źkog in┼żenjerstva. WILO SE je vode─çi proizvo─Ĺa─Ź pumpi i sistema pumpi za tehniku grejanja, hla─Ĺenja i klimatizacije, snabdevanja vodom i odvo─Ĺenja otpadne vode.

Opširnije