Varem

Varem s.p.a. je jedan od najve─çih svetskih proizvodja─Źa ekspanzionih posuda za vodu i grejanje, sa preko 30 godina iskustva u proizvodnji.

Varem svojim proizvodima snabdeva Italiju, EUiostale dr┼żave ┼íirom sveta. Varem takodje proizvodi gumene membrane, srce ekspanzione posude i gumene smese te totalno kontroli┼íe proizvodnju glavnih komponenata posude.

Ova fabrika takodje proizvodi i plo─Źaste izmenjiva─Źe toplote i bojlere kako bi odr┼żala ┼íiroku kontrolu nad tr┼żi┼ítem vode i obnovljive energije.

Varemo-ovi ciljevi poslovanja su, poboljšanje kvaliteta i radnih uslova, rast kulture kompanije, prisustvo ekologije u proizvodnji kao i permanentno zadovoljenje potreba kupaca. Kvalitet je osnovni zahtev proizvoda.

Politika kvaliteta je strate┼íki izbor uspe┼íne kompanije. Rukovodstvo prema sistemu kvaliteta, svake godine izbacuje program za pobolj┼íanje, i planira periodi─Źno ocenjivanje ve┼ítina, aktivnosti i rezultata.

Osnovni princip ekološke politike firme je efektivno korišćenje energetskih i prirodnih izvora, smanjenje otpada i štetnih ostataka proizvodnje.

Politika sigurnosti proizvodnje se bazira na tome da pobolj┼ía radne uslove. Svaki rizik se mo┼że kontrolisati i svaka povreda izbe─çi. Neprestani radni treninzi su integrisani u politiku sigurnosti koja zahteva punu saradnju osoblja. Izbegavanje nezgoda je podjednako bitno kao proizvodnja, kvalitet i cene.

Nazad