Vaillant GmbH

Vaillant GmbH sa mati─Źnim sedi┼ítem u Remscheid-u, SR Nema─Źka, ubraja se u pionire me─Ĺu vode─çim preduze─çima iz podru─Źja tehnike grejanja u Evropi. Vaillant je jedini proizvo─Ĺa─Ź u Evropi koji nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripreme tople sanitarne vode koriste─çi sve energente: gas, ulje, struja, solarna energija i u budu─çnosti vodonik.

Vaillant GmbH ima 135 godina iskustva iza sebe i ┼íirom Evrope je najpoznatija marka u bran┼íi. Akvizicijom Hepworth-a nastala je vode─ça grupa tehnologije grejanja u Evropi sa 1,4 mil. prodanih zidnih ure─Ĺaja i vi┼íe od 125.000 kotlova za grejanje i 8.200 zaposlenih radnika. Sveukupno, uklju─Źuju─çi elektri─Źne ure─Ĺaje i ure─Ĺaje za pripremu tople sanitarne vode nova grupa koja proizvodi u 12 fabrika ┼íirom Evrope prodaje 2,4 mil. ure─Ĺaja.

U novoj grupi ujedinjeno je 9 razli─Źitih proizvodnih marki (Vaillant, Saunier Duval, Renova Bulex, Glow-worm, ABRU, AWB, Protherm,Hermann, DemirDokum), koje ─çe se i u budu─çe na─çi odvojeno na evropskim tr┼żi┼ítima. Vaillant Group u segmentu zidnih ure─Ĺaja je tr┼żi┼íni vo─Ĺa u Nema─Źkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, ┼ápaniji, Belgiji, Austriji, ─îe┼íkoj, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Ma─Ĺarskoj, Slova─Źkoj, dok u Danskoj i Sloveniji zauzima broj dva, a u Italiji, Holandiji i Turskoj zauzima mesto broj tri u tr┼żi┼ínom poretku.

Predstavni┼ítvo Vaillant za Srbiju nalazi se u Beogradu i bavi su obezbe─Ĺenjem permanentnog ┼íkolovanja i usavr┼íavanja postoje─çe servisne mre┼że, organizacijom obuke za instalatere i trgovce i seminara za projektante, kao i dostavljanjem informacija o novinama iz poslovanja Vaillanta svim na┼íim partnerima.

Nazad