Termorad

Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994. u Po┼żegi. Firma je u privatnom vlasni┼ítvu i raspola┼że sa ukupno 4000 m2 poslovnog i proizvodnog prostora gde radi 70 zaposlenih. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje vi┼íe od 250 modela, dele─çi se prema na─Źinu zagrevanja, polo┼żaju, mestu ugradnje, boji i zapremini. U svom proizvodnom programu nalaze se hidroforske i ekspanzione posude, izmenjiva─Źi toplote, dimni sistemi.

Jedan od prioritetnih zadataka je ulaganje maksimalnog napora da se tehnološki nivo uvek podigne za stepenik više.

Fabrika se izdvaja po najsavremenijoj tehnologiji, kao ┼íto je robotsko zavarivanje, cnc tehnologija probijanja limova, plazma se─Źenja, cnc ma┼íina za stvaranje i brizganje poliuretana i cnc strug za cevi i ┼íipke, 3D razvoj i projektovanje proizvoda, kompletna automatizovana linija za plastifikaciju i za emajliranje i informacioni sistem poslednje generacije.

Snagu fabrike ─Źini spoj ljudi i ma┼íina koji mogu da proizvedu 400 kompletnih bojlera dnevno uz kontrolu od 100% ┼íto zna─Źi da se svaki proizvod posebno kontroli┼íe ure─Ĺajima na vodeni pritisak, povr┼íinsku za┼ítitu, grani─Źne temperature...

Nazad