Termomont

Preduze─çe "Termomont" iz ┼áimanovaca je osnovano 1986. godine kao prvo privatno preduze─çe u Sremu. Nakon vi┼íe od dvadeset godina postojanja, "Termomont" je moderna fabrika kotlova, grejne tehnike i solarne opreme, a u okviru proizvodnog kompleksa u ┼áimanovcima nalazi se i distributivni centar, odakle se najve─çim delom snabdeva tr┼żi┼íte Srbije.

U prvim godinama svog postojanja "Termomont" sa svega 10 zaposlenih radnika sti─Źe reputaciju u oblasti instalacije centralnog grejanja i monta┼że kotlovskih postrojenja. Po─Źetkom devedesetih firma uvodi program proizvodnje elektri─Źnih kotlova koji ubrzo biva pro┼íiren proizvodnjom kotlova i na druge vrste goriva (─Źvrsto, te─Źno, gas) kao i solarno-sanitarnih bojlera za toplu vodu i ostale prate─çe opreme u grejnoj tehnici (cisterne, radijatori, dimovodne cevi).

"Termomont" vremenom izrasta u renomiranog proizvo─Ĺa─Źa kotlova na doma─çem tr┼żi┼ítu, a ubrzo na┼íi proizvodi dospevaju kako u zemlje Balkana tako i u Sloveniju, Italiju, Poljsku, Bugarsku i Mongoliju.

Kao etablirani brend kada su kotlovi u pitanju, "Termomont" lansira i svoj zeleni program: "Termomont Green" - posvećen korišćenju obnovljivih izvora energije - biomase u poljoprivredi.

Kao pouzdani partner "Termomont" pru┼ża i kompletnu servisnu podr┼íku svih svojih proizvoda. Znanje i iskustvo zaposlenih kao i automatizovana proizvodnja uz pomo─ç savremenih ma┼íina omogu─çuju visok kvalitet na┼íih proizvoda o ─Źemu svedo─Źe i mnogobrojna priznanja i nagrade.

Nazad