TA

TA - svetski lider na tr┼żi┼ítu ru─Źnih balansnih ventila za toplovodno grejanje i sisteme za hla─Ĺenje TA proizvodi ventile i fiting ve─ç vi┼íe od 100 godina i sada je je prepoznatljiv kao svetski lider u Hidrauli─Źkom balansiranju. Mi smo obezbedili i u─Źvrstili na┼íu poziciju stalnim razvojem novih proizvoda i procesa. To se primenjuje u svakoj od nabavnih karika - od razvoja i projekta kroz proizvodnju do krajnjih Korisnika. Povratna informacija na┼íih Korisnika je klju─Ź uspeha.

Baza je sme┼ítena u Ljuingu, u srcu yapadne ┼ávedske. Svi TA proizvodni kapaciteti su sertifikovani po kvalitetu i za┼ítiti ┼żivotne sredine prema ISO 9001 i ISO 14001.

1. Osiguranje Va┼íe profesionalne reputacije Kada specificirate TA proizvode, uska─Źete u more znanja koje Vam mo┼że pomo─çi u re┼íavanju nebrojenih HVAC problema. Na┼íe znanje je zasnovanop na tridesetogodi┼ínjem iskustvu u istra┼żivanju projektovanja i funkcionisanja hidrauli─Źkih sistema, preko 500 tehni─Źkih seminara sa HVAC projektantima i konsultatima u 25 zemalja i iskustvom u balansiranju vi┼íe od 100 000 objekta ┼íirom sveta.

2. Ubrzan commissioning Digitalna ru─Źica ventila pojednostavljuje postavljanje i o─Źitavanje zadate vrednosti, CBI sa TA Balance computer programom omogu─çava jednom izvr┼íiocu balansiranje i najkompleksnijih instalacija.

3. Fazni commisioning Sa TA Balance-om, ili Kompenzacionom Metodom, mo┼żete balansirati instalaciju u fazama prate─çi gradnju u korak. To konkretno zna─Źi i raniju primopredaju objekta krajnjem Korisniku. Tako─Ĺe zna─Źi i da those involved can collect their holding sums earlier.

4. Pun opseg balansnih ventila Svih dimenzija (od 10 do 300 mm); svih konekcija (navojnih, prirubni─Źkih, sa ┼żlebnim krajevima, sa krajevima za varenje ili lemljenje); tri klase pritiska (PN 16, PN 20, PN 25); ─Źetiri materiala (Ametal, bronza, liveno i kovano gvo┼ż─Ĺe).

5. Visoka ta─Źnost protoka Bolja od +/- 7% (na pola otvorenosti), bolja od +/- 5% (na punoj otvorenosti). Merenje protoka i diferencijialnog pritiska kvalitetom CBI.

6. Shut off i funkcija pra┼żnjenja uklju─Źena Mehani─Źka memorija za postavljenu poziciju ─Źini krajnje jednostavnim povratak na postavljenu poziciju nakon zatvaranja.

TA je deo internacionalne in┼żenjerske grupe IMI plc.

Nazad