HERZ

Svake godine, milion armatura marke HERZ se ugradi u veliki broj objekata u celom svetu, u objekte od me─Ĺunarodnog i kulturnog zna─Źaja, vrhunska arhitektonska dostignu─ça, u centre mo─çi, ┼íkole i zdravstvene centre, koncertne dvorane, banke, bolnice, aerodrome... Stotinu godina uspe┼íne proizvodnje armatura i plasman u celi svet zna─Źi posedovati know-how i iskustvo. Kvalitet, dizajn, odnos cena i kvaliteta, tehni─Źka re┼íenja i briga o na┼íim kupcima i partnerima, stalan su argument za ugradnju na┼íih armatura.

HERZ posluje u vi┼íe od 50 zemalja, u Evropi i daleko ┼íire, uklju─Źuju─çi Bliski Istok, Severnu i Ju┼żnu Ameriku, Japan i Novi Zeland. Razli─Źiti tehni─Źki zahtevi za grejne sisteme u razli─Źitim zemljama su uzeti u obzir u istra┼żiva─Źke i razvojne aktivnosti HERZ-a, kao uvek sve ve─çi zahtevi u pogledu esteike i industrijskog dizajna.

Kontinuirani uspeh HERZ ARMATUREN-a zasnovan je na na┼íoj filozofiji lansiranja na tr┼żi┼ítu samo potpuno razvijene i visoko kvalitetne proizvode. HERZ ARMATUREN ima napredan sistem upravljanja kvalitetom koji je sertifikovan prema ISO 9001 standardu, a ispo┼ítovani su i brojni nacionalni standardi. Sada┼ínja filozofija istra┼żivanja i razvoja HERZ ARMATUREN-a je da stvori perfektnu simbiozu u vrhu tehni─Źkog ranga, dok se povezuje ukus sa oblikom i dizajnom.

Nazad