Henco

1965 je bila godina kad je Louis Hendrickx odlu─Źio da osnuje svoju kompaniju za proizvodnju pe─çi na gas (plin). Tri godine kasnije, osnovao je Dual steel column kompaniju radijatora. Proizvodnja je naglo rasla u to vreme. Kompanija je proizvodila 44 000 komada dnevno. 1976 odlu─Źio je da proizvodi jo┼í jednu vrstu proizvoda ÔÇô Henrad radijatore: 350 tona ─Źelika dnevno ili 70 000 godi┼ínje je bilo potrebno kako bi ispunili zahtevi tr┼żi┼íta. Kompanija je tada proizvodila 2 000 000 radijatora godi┼ínje. 1988 Louis Hendrickx je odlu─Źio da proda Henrad. 1992/93 osnovao je Henco ÔÇô kompanija za proizvodnju cevi,

Louis Hendrickx i njegov menad┼żer za eksportiprodaju Wim Verhoeven po─Źeli su proizvodjnu za eksport 1995. Zajedno sa svoja dva sina Willy i Eddy, Louis Hendrikx sada vodi svetsku poznatu kompaniju cevi za grejanje, vodovod i podno grejanje.

2002 kompanija je ostvarila promet od 40 miliona evra, 2.1 milion metara cevi nedeljno ili 60 miliona metara godi┼ínje. 1999 Henco po─Źinje svoju proizvodnju PVDF fitinga (sinteti─Źki materijal visokih performansi) sa velikim uspehom od 30 000 komada dnevno. Svi proizvodi su visoki nivo kvaliteta. Fitinzi su testirani u laboratoriji ┼átuttgard Univrziteta prema DIN standardima.

Jako uspe┼ían investicioni program i vrhunska tehnologija su samo dve klju─Źne komponente Henco strategije koja garantuje svojim kupcima sveobuhvatan sistem ─Źije se tehni─Źke performanse konstantno pobolj┼íavaju kako bi kompanija nudila najbolji kvalitet i najpristupa─Źnije cene.

Hendrickx-ov prilaz jednostavno te┼żi balansu izmedju cene i kvaliteta. Gospodin Hendrickx je o─Źigledno klju─Ź uspeha Henco kompanije

Nazad