Global

GLOBAL proizvodi livene aluminijumske radijatore od 1971 godine i važi za jednog od najistaknutijih proizvodjača na Italijanskom i medjunarodnom tržištu. Naša proizvodnja pruža visoki nivo kvaliteta, garancije, pouzdanosti i dugotrajnosti što nam omogućuje stalnu ekspanziju na svetskom tržištu.

GLOBAL radijatori imaju desetogodišnju garanciju počevši od dana proizvodnje. Garancija pokriva zamenu elemenata koji su zbog loše proizvodnje ili lošeg materijala neupotrebljivi, ali samo pod uslovom da je instalacija izvršena pod odgovarajućim regulacijama i instrukcijama.

Neprekidna evolucija posvećenost dizajnu i konstantan rad je potreban kako bi se obezbedila proizvodnja jakog, laganog i elegantnog proizvoda. Proizvodnja aluminijumskih radijatora počnje topljenjem ingota strukture aluminijuma EN AB 46100 u automatskim livnicama.

Istopljeni aluminijum se konstantno proverava i analizira specijalnom opremom kako bi se garantovao odličan kvalitet potreban za Global radijatore. Tečni aluminijum se prosledjuje do peći odakle se automatski puni u kalupe.

Nazad