Giacomini

GIACOMINI je jedan od najve─çih proizvodja─Źa armature za grejanje u svetu. U Giacomini-ju je zaposleno preko 1000 ljudi , a firma izvozi oko 80% svoje proizvodnje u preko 100 zemalja ┼íirom sveta.

U svoje 4 proizvodne fabrike od preko 130 000 m2, Giacomini preradjuje oko 100 tona mesinga dnevno.

Zajedno sa proizvodnom fabrikom San Maurizio d'Opaglio, u 2007, je izgradjeno jo┼í 8000 kvadratnih metara. Nova fabrika je dozvolila kompaniji da zaokru┼żi svoju proizvodnju, kako bi se ┼íto efikasnije mogu─çe uklopili sa stalno rastu─çim zahtevima tr┼żi┼íta. Novi objekat, pored ogromnih industrijskih dimenzija, dizajniran je prosto i jednostavno, i bezopasno po okolinu. Zgrada je opremljena Giacomini umetni─Źkim tehnologijama za grejanje i hladjenje, podno grejanje, radijant sistem za proizvodni deo, metalni krov sa radijant sistemom za kancelarije. Energiju za podno grejanje proizvode geotermalne toplotne pumpe i 5 kondenzacijskih bojlera. Kancelarijski i laboratorijski deo od 300m2 koristi deo energije proizvedene od pumpi i deo od Giacomini vodoni─Źnog generatora.

Proizvodna filozofija je orijentisana na garantovanju ispravnog protoka informacija, tako da svi sistemi funkcioni┼íu u ÔÇťreal timeÔÇŁ ÔÇô u ┼íto obezbedjuje optimalne logisti─Źke tokove.

Nazad