Faral Spa

Faral Spa je osnovan u Kampogalijano (Modena) 1966. godine, nakon prepoznavanja potrebe za radijatorima od aluminijumske legure, u vreme kada su se radijatori izra─Ĺivali samo od livenog gvo┼ż─Ĺa ili ─Źelika. Prednosti aluminijuma kao ┼íto su lako─ça, razli─Źitost upotrebe, niska termalna inercija, brzo osloba─Ĺanje toplote i konstantna u┼íteda novca, bile su odmah o─Źigledne, te je prvi aluminijumski radijator tada i napravljen.

Faral je 1998. preuzet od strane Zehnder group, i danas, 40 godina nakon osnivanja, Faral je i dalje na ─Źelu svog sektora, zahvaljuju─çi ogromnom izboru modela i re┼íenja, koja ga ─Źine tr┼żi┼ínim liderom i jednim od najpoznatijih brendova. Faral je postigao ove rezultate primenjuju─çi novu filozofiju grejanja, koja kombinuje visoku tehnologiju i komfort, ┼íirok asortiman i arhitektonsku fleksibilnost. Stalno istra┼żivanje i misija da se postignu standardi visokog kvaliteta, je ono zbog ─Źega je Faral u mogu─çnosti da brzo odgovori na potrebe tr┼żi┼íta i ponudi sertifikovane proizvode koji su idealan odgovor na bilo koji problem grejanja. Faralovi radijatori zadovoljavaju i krajnjeg potro┼ía─Źa i instalera, jer su raznovrsni, u puno stilova i dizajna, imaju garanciju od 10 godina i jednostavni su za postavljanje.

U maju 2008. Faral Spa je kupljen od strane Bavaria Industriekapital Group (baikap.de) sa sedi┼ítem u Minhenu, koji se nalazi na frankfurtskoj berzi i u 2007. je postigao ukupni obrt od 410 miliona evra. Pod ovim okolnostima, na┼ía kompanija bi─çe u mogu─çnosti da koristi vi┼íe finansijskih leverid┼ża i metoda unapre─Ĺenja koriste─çi pove─çanu samostalnost.

Nazad