Ekopan plus

”Ekopan plus” je firma koja se bavi centralnim grejanjem već više od 20 godina i nudi stručnu uslugu utemeljenu na iskustvu, širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta kao i ekipu eksperata koja sve elemente stavlja na pravo mesto uz maksimalnu uštedu prostora i sredstava.

Naš proizvodni program obuhvata sve elemente sistema grejanja, kao što su trajno žareći kotao na čvrsto gorivo, električni toplovodni kotao, električna mini kotlarnica, cevasti radijatori svih dimenzija, kotlovski i svi ostali tipovi grejača različitih snaga. Svi naši proizvodi su ispitani na Mašinskom fakultetu u Nišu i poseduju ateste.

Pored proizvodnje, ”Ekopan plus” se bavi i projektovanjem i uvođenjem svih vrsta grejanja: centralnog, solarnog i podnog u stambene objekte, sportske i proizvodne hale, staklenike...

Naš stalni cilj je usavršavanje postojećih proizvoda, rad na poboljšanju njihove ekonomičnosti i kapaciteta, a da pri tom ni u jednom trenutku ne zanemarimo bitan faktor kvaliteta. Osnovni potencijal preduzeća ”Ekopan plus” je kadrovska struktura, koju čini 45 stalno upošljenih radnika i još toliko stručnih spoljnih saradnika.

Planovi preduzeća ”Ekopan plus” ogledaju se u neprestanom poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga, kao i u osvajanju novih tehnologija u proizvodnji, a sve u cilju dobijanja kvalitetnijih i boljih rešenja koja će korisnike naših proizvoda i usluga učiniti još zadovoljnijim.

Nazad