Alfa Plam

Osnovna delatnost "Alfa Plam" je metaloprerađivačkog karaktera, pre svega proizvodnja robe za široku potrošnju, izrada metalne ambalaže, alata i dr.

A.D. “Alfa Plam” spada u red najvećih proizvođača grejnih aparata u zemlji i jedan je od najvećih izvoznika ovih proizvoda u zemlji, s obzirom da najveći deo svojih proizvoda plasira na inostrana tržišta.

Godišnja produkcija proizvoda na čvrsta, tečna i gasovita goriva i štednjaka na struju i struju-gas iznosi preko 200.000 jedinica. Asortiman proizvodnje permanentno se proširuje u skladu praćenja potreba tržišta, a u cilju povećanja kvaliteta izrade proizvoda uvode se nove tehnologije koje garantuju kvalitet potvrđen ISO standardom. Sveukupne aktivnosti usmerene su ka povećanju proizvodnje i kvaliteta, kao i osvajanju novih proizvoda koji zadovoljavaju sve više izbirljivo tržište.

Svoje proizvode Alfa plasira na nekoliko tržišta Evrope - pre svega tu su sve bivše republike bivše Jugoslavije, zatim Bugarska, Albanija, Italija, Rusija, Mađarska, dok sve veće interesovanje za našim proizvodima pokazuju i zemlje zapadne Evrope.

Trenutno je u Alfi zapošljeno oko 1100 radnika čiji se broj nikada u istoriji postojanja fabrike nije smanjivao, već je samo rastao kako je fabrika i proizvodnja proširivana. Tradicija duga 60 godine garantuje vrhunski kvalitet i u budućnosti.

Nazad